Responsive EN > Ferie på Hotel Bergheimat i Salzburger Land

Ferie på Hotel Bergheimat ved Hochkönig i Salzburger Land

Vinter- eller sommerferie på det familiedrevne Hotel Bergheimat

Hotel Bergheimat

Midt i Salzburger Land ved foden af ​​det majestætiske Hochkönig, tilbringer I jeres bjergferie på det 4-stjernede hotel Bergheimat i herlig beliggenhed i 1.200 m. Med masser af charme og varme hos værtsfamilien Kögl-Plenk, som i generationer har lagt stor vægt på personlig kontakt og omsorg for deres gæster på Hochkönig. Lad jer forkæle, nyd det store bjergpanorama fra alle områder af hotellet og udforsk de mange muligheder, som bjergene tilbyder både vinter og sommer.

Værelser og suiter

De komfortable værelser og rummelige suiter på det 4-stjernede hotel Bergheimat er indbegrebet af velvære Elegant og individuelt design byder jer velkommen i alle værelser og suiter, som er indrettet med størst mulig komfort og sans for detaljer.

Desuden har Hotel Bergheimat gratis Wi-Fi i hele huset.

Kulinarisk forkælet hos Hotel Bergheimat

Smag, på ​​Salzburg køkkens mangfoldighed og nærhed til naturen i forkælelsespensionen på hotel Bergheimat. Kulinariske drømme bliver til virkelighed på Hotel Bergheimat.
Fra morgenbuffet over aftenmenuen til temaaftener og de ugentlige romantiske middage. Vi tager også meget gerne hensyn til særlige kostvaner. Til specialiteterne vælger I fra det store vinkort og vores udvalgte ølliste.

Wellness & spa

Nyd jeres hvile og afslapning i det indbydende wellnessområde og badelandskab med familieområde og massagebugt samt i de forskellige afslapningsrum. Dertil kan I i saunaområdet vælge mellem 5 forskellige saunaer, herunder en temprafyr-sauna og et urte- og saltdampbad. Udvalgte massage og skønhedsbehandlinger afrunder spa-tilbudet på ferie ved Hochkönig.

Vinterferie på Hochkönig

I vinterferien ved Hochkönig venter 120 km pister i skiregionen Hochkönig, kun et kort stykke fra Hotel Bergheimat. Hochkönig regionen er en del af Ski Amadé, hvor I med kun én billet har adgang til 5 skiområder med 760 km pister og 270 lifte. Men Hochkönig regionen tilbyder også gode muligheder for langrend, slæde, vinter- og sneskovandring, og på guidede skiture med guider fra regionen kan I udforske bjergene i fred og ro. Fra jul til slutningen af ​​marts er der fremragende snegaranti på Hochkönig.

Sommerferie på Hochkönig

Om sommeren inspirerer bjerglandskabet på Hochkönig til utallige sports- og aktivitetsmuligheder: Palletten spænder fra vandreture til bjerghytter og bjergtoppe over mountainbike og klatring til golf og familieudflugtsmål. På guidede vandreture, viser uddannede guider jer gerne de smukkeste steder i regionen. Familier med børn glæder sig desuden over mange spændende attraktioner i Bergdorf der Tiere, hvor naturen udforskes med masser af sjov og spænding.

Ferie på Hochkönig

Glæd jer til en ferie fuld af nydelse, afslapning og aktiviteter hos familie Kögl-Plenk på Hotel Bergheimat ved Hochkönig, i hjertet af smukke Salzburger Lands i Østrig. Hele værtsfamilien taler udmærket engelsk og står gerne til rådighed for at besvare spørgsmål. Søg flere informationer om Bergheimat tilbudene samt Hochkönig-regionen på den engelske eller tyske webside. Vi tager gerne imod jeres online-booking eller uforbindende forespørgsel.

Share this article
close

Our Hotel Bergheimat is currently closed. We are always available for you (hotel@bergheimat.com   +43 6644110158) and from 30 May 2020 we will start again fresh and lively in the summer season.

All further information on the current situation in the hotel can be found on our  blog. We look forward to see you again soon at the Hochkönig!